Ild og vand

Da jeg for 5 år siden begyndte at planlægge mit skovbed var der 3 ting der helt sikkert skulle indgå, ud over planterne selvfølgelig – et delvist overdækket sted med siddeplads, et bålsted og et lille vandbassin. Jeg kunne simpelthen ikke vente med at få konstrueret en siddeplads, så der blev købt en 6 kantet pavillion i sort støbejern hvorpå der kan opsættes ”parasoldug” på siderne og på taget. Bålet bliver tændt i et støbejernsfad og forhåbentlig kommer vandet til i år. Jeg har altid været meget begejstret for vandkarrene som står i Parterrehaven i Tivoli og sidste år støbte Flemming et kar som ligner disse kar og jeg håber og krydser fingre for at det har overlevet frosten og snart kan sættes op.

På sigt, og jeg vil tro det bliver det kommende efterår vil der langs 4 af pavillionsiderne blive sat espalier af rionet og stolper og her skal plantes Efeu som engang vil danne en grøn mur. Hvis det viser sig at karret ikke fungerer vil jeg satse på et rundt spejlbassin, for der findes ikke noget mere beroligende end at sidde og kikke på et stille vand .

5 Comments

 • Ninni

  Sååå koslieg dere har det i paviljongen 🙂 Støpejern er et nydelig materiale 🙂 Og hva ser jeg sitte der inne der sammen med dere? Jo, en liten westie :)) Vi har nemlig også en liten søt Westie, en hann ved navn Bimbo. Westier er så skjønne hunder! Bimbo er så klart verdens nyeligste, alltid snill og blid, søt og morsom 🙂

  Så flink mann du har, vannkaret han støpte er nydelig!

 • Countryliv

  Ja Ninni, vi nyder også at sidde dér. Vores Westie hedder Vilmer og han er også sød, fræk og morsom – han elsker at bade i mudder jeg tror ikke han ved at han skal være hvid:o) Det er ikke vandkarret der er på billedet, jeg håber snart jeg kan tage et billede af det rigtige kar, men jo jeg har en flink mand;)

 • Joans Country Living

  Kære Lisbeth

  Åh, så hyggeligt! Supergode ideer ;o)

  Du spurgte til orangeriet: Der er lige pause i dag med opsætning af vores lille orangeri/drivhus! I går var min kære mand ved at montere glassene og fik desværre et stykke glas ned over næsen!!! Vi måtte en tur på sygehuset og ha' næsen lappet sammen, så han skal holde sig lidt i ro et par dage. Lidt spændende, hvordan hans næse kommer til at se ud fremover ;oI Nå, nu vil jeg ønske dig en rigtig god weekend!
  Stort knus fra mig! Joan

 • Countryliv

  Tak fordi du kikker forbi Marina:-)

  Uha Joan jeg tør ikke tænke på hvordan det er gået med din mands næse, håber virkelig det bliver pænt og at han er frisk igen efter et par dage:) Knus herfra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *