Hygge i drivhuset

Tusind tak for alle jeres kommentarer til mit forrige indlæg om mindre skærmtid. Det går faktisk godt med at bruge mindre tid på de sociale medier og deslige og ikke mindst synes jeg, at jeg sover bedre nogle nætter.
Desværre går det ud over mine kommentarer hos jer, men jeg håber at finde et leje til det, når det bliver mere efterår, for faktisk har jeg også fået lidt mere fritid hver uge.
Idag ryddede jeg lidt op i drivhuset, plukkede alle chili og en del tomater. Tilbage blev to tomatplanter som stadig bærer mange tomater og derefter blev der fejet og omrokeret, så jeg fik mere plads til hygge.
I drivhuset har jeg forskellige blomsterene planter, bl.a. mølleblomst, duftgeranium, blyrod, stuelind, appelsin, citron, bakkestjerne, squash og flere andre.  Inden længe skal jeg nok også have pelargonier og andre sarte ind.
Ude i haven ser der overordnet fint ud når bare græsplænen er klippet og det klarede Flemming idag. Så jeg har haft tid til at hygge og slappe af. Jeg er begyndt at strikke lidt igen og det var bare så dejligt at nyde eftermiddagen i en god stol i drivhuset.
Jeg synes at det er svært at holde planterne på terrassen pæne når det regner så meget som det gør. Jeg går ikke ud og pudser af hver dag – nogle dage går jeg faktisk slet ikke ud i haven når jeg kommer hjem fra arbejde.
Men I skal have et billede af min Cannablomst der står på terrassen og som jeg synes er meget smuk.

GemGem

9 Comments

 • Frk. Anemone

  Det er skønt når drivhuset kan bruges til alle mulige ting og strikning er jo også en skøn syssel.
  Det er heller ikke hver dag jeg når ud i haven efter arbejde, hvis vejret ikke er godt, så trækker jeg indendørs på denne årstid, da jeg oftest har fået frisk luft nok på min cykeltur.
  Det glæder mig at høre at du får omrokeret lidt på din skærmtid og der bliver ro til andre ting også.
  Cannablomsten er bare flot.

 • Høneballehaven

  Det er desværre ikke så tillokkende at komme ud for tiden, lad os håbe det bliver bedre. Stille vejr er mere tillokkende, og hvis solen skinner er det nok ikke afskrækkende med en tur i haven efter arbejdstid, men det er ikke tit, den får lov til det.
  Jeg håber du får styr på at sove, jeg tager 2 tryptofan max hver aften og 2 magnesium + 300, det hjælper mig.

 • Nana

  Hej Lisbeth.
  Jeg havde slet ikke set dit forrige indlæg, men jeg tænker, som de fleste andre der har kommenteret det, at det gælder om at finde en balance. Det gælder i øvrigt det meste her i livet – og det er en livslang øvelse, synes jeg 🙂
  Det med dårlig søvn kender jeg kun alt for godt, og det er da fantastisk hvis du kan få mere søvn ud af at slukke for et par skærme!
  Det du skriver i dette indlæg – om at have tid til at hygge og slappe af i haven, lyder også godt! Det er nemlig også en balance man skal finde. Mellem at arbejde i haven og give sig tid til bare at nyde den. Det kunne jeg godt blive bedre til …
  Kh Nana

 • Fruens Flora

  Hei Lisbeth. Godt å høre at det går litt bedre med søvnen. Jeg sover også dårlig, men det skyldes andre ting. Godt at du kan slappe av og kose deg ute i hagen. Her er det også mye dårlig vær, så det blir ikke mye tid i hagen. Cannaen din er nydelig. Fin dag til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

 • Frøken Leth

  HURRA for drivhuse 🙂 Specielt med den sommer vi har haft i år.
  Jeg er heller ikke ude og pudse blomsterne af for tiden. Det giver ligesom ikke mening at fjerne de visne / druknede blomsterhoveder, når man står der i silende regn, og ved at der i morgen kommer endnu flere ødelagte blomster 😀
  Men det passer alligevel ikke helt, at jeg ikke er ude i haven. For jeg er jo ved at anlægge den nye forhave, og der står jeg troligt ude i regnen. Jeg har lært at regnvejr er det bedste plantevejr (ellers er det bare fordi jeg er for utålmodig til at vente på tørvejr 😉 )

 • Casa Rosen- en Kolonihaveblog

  Det lyder som en rigtig klog disponering du har lavet, her er der skruet max ned for skærmtid det meste af sommeren, jeg vil hellere ud at nyde haven mens den er vågen. Så kan der komme lidt mere skærmtid på om vinteren, når de mørke timer kommer.
  Det lyder hyggeligt med timer i drivhuset :o) og strikketøj er jo blevet helt ind igen.
  Glæder mig til vi ses.
  Knus fra Linda

 • Charlotte Neve Grün/ Hos Villa Fryd

  Jeg burde efterligne dig. Få ryddet op i driver huset. Men her er så vådt at jeg slet ikke har lyst at være ude. Jeg er til varme og sol.
  Men den må komme næste sommer…….
  Her har jeg også skruet ned for bloggen. Der er så meget man gerne vil nå. Men det hænger ikke sammen.
  Tror vi skal sige at vi er glade hver gang vi når det vi ønsker os.

  Smuk dag i det op ryddet drivhus.
  Knus

  Charlotte

 • Lea

  Jeg har i år sparet masser af tid med at vande, det har næsten ikke være nødvendigt. Til gengæld brugt masser af tid på at pille ukrudt op. Have året er hurtigere slut end normalt, hvilke passer mig fint, i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *