Hilsen fra vindueskarmen og Syrenerne

I bunden af min have står syrenerne med det skønne navn Syren vulgaris ‘Andenken An Ludvig Späth’ 
billedet ovenover er taget i søndags hvor det var gråt efter regnen og da så de nærmest lavendelfarvede ud, men de er purpurfarvede og det varer ikke længe før de ser ud som nedenfor:
Jeg venter stadig på at blive haveklar – jeg har hostet mig til en fibersprængning og det gør pokkers ondt ! Så efter arbejde og hundeluftning bliver det til en rundtur i haven og så ellers vanding af alle smågevæksterne som fylder bænke og vindueskarme i stuerne! Jeg skal forøvrigt hilse fra 2 georginer og sige at de begynder at blomstre en af de nærmeste dage….

5 Comments

 • Trines Hus og Hage

  Hei og takk for hyggelig hilsen på bloggen min. 🙂 Ja, det er temmelig stor forskjell på dine syriner og de hos meg. Heldige dere som er litt lenger fremme i Danmark. Men nå reiser jeg på jentetur til København i morgen, og gleder meg stort!
  Trine

 • Countryliv

  Syrenernes duft og blomstring – lyse nætter.. det er da skønt:O)

  Furulunden: ja der sker virkelig meget lige nu det er dejligt.

  Anette og Dorthe: ja tak og av – også når jeg griner – af en eller anden grund kan andre godt lide at få én til at grine når man ikke kan:)

  Trine: Tak for din hilsen – jeg håber du har en dejlig tur i København, jeg har lige vundet et Oslo-cruise og glæder mig, men venter til august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *