Glædelig jul

Juleroserne som jeg skrev om i mit forrige indlæg står nu i havestuen og blomstrer så smukt. De friske grønne blade og kridhvide blomster minder om at foråret vender tilbage om nogle måneder.
Snart skal vi fejre juleaften og her er vi klar til nogle skønne dage sammen med den nærmeste familie vi vil hygge os i hinandens selskab, spise god mad og nyde feriedagene.

Det bliver næppe hvid jul, og vi må nøjes med kunstig is og sne som herover på Frederiksberg Runddel. Men jeg håber på sol og klare dage, hvor haven og fuglelivet derude kan nydes fra vores store stuevindue. En tur i skoven og i mosen med hundene står helt sikkert også på det ellers tynde program.
Og sol og frost på græsplænen er også lige sagen for gamle Luffe som snart fylder 15 år – han elsker en “snevask”.

Med billedet af min røde julebuket bundet på “buketworkshop” hos den lokale blomsterhandler, 
vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul!
Jeg vil takke 1000 gange for jeres altid søde kommentarer her på bloggen og håber, at vi forsat får mange gode virtuelle havesamtaler. Måske mødes nogle af os til havearrangementer i det nye år? I 2017 venter spændende haveoplevelser og nogle skriver jeg lidt mere om i januar.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *