Glædelig jul

Her står den på forberedelser til juleaften, rengøring, kogning af fond til sovsen og fod på juletræet som er kommet ind på besøg derudefra og som skal pyntes idag.
Haven ser ret kedelig ud i det våde decembervejr så julestemningen kommer bedst til udtryk når mørket falder på og vi kikker ud på julelysene i lanterner og på stativer derude.
Her i slutningen af året og i den mørke tid er det dejligt at se  og tænke tilbage på året som gik. På min iPhone har jeg en app som kan finde de ni mest likede billeder i 2017 på Instagram. Jeg har ikke tusindvis af følgere og heller ikke tusindvis af likes, men jeg synes at det er ret flot med de hundreder jeg har.

Et tilbageblik på de øjebliksbilleder jeg har postet på instagram vækker dejlige minder. Især billedet af hundene i anemonehavet i skoven rører mig – det føles som så længe siden anemonerne blomstrede.
Idag finder vi juletræspynten frem og med billeder fra sidste års juletræ ønsker jeg jer alle
 Rigtig glædelig jul!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *