Geranium er et must

Overalt i haven blomstrer mine Geranium nu. Mage til taknemmelig plante skal man lede længe efter. Det er en helt vidunderlig plante med florlette blomster der svæver omkring de runde fligede blade. De typer der bliver grimme, ranglede og vælter  kan klippes ned og man får fornøjelsen af fornyede planter og blomster 1 gang mere i løbet af sommeren.Der findes så mange forskellige Geranium og jeg fatter ikke at jeg ikke har flere…

Den lave rosa Geranium macrorrhizum som jeg for år tilbage købte en enkelt lille potte af har jeg nu i store klynger over det meste af haven den breder sig helt enormt og i det runde staudebed river jeg store håndfulde op flere gange i løbet af sommeren.

Den vilde Engstorkenæb til venstre samt Geranium x manificum er helt fantastiske sammen med Pæoner og Hosta.

Geranium Endresii ‘Rose Clair’ (øverst th), Blodrød storkenæb som vokser vildt i Danmark,
nederst Geranium cin’Ballerina’ samt Geranium paehum.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *