Gang i den på alle fronter!

 Py-ha jeg synes der er rigeligt at se til både ude og inde – tiden er bestemt ikke til at ligge på sofaen…

Til min fødselsdag for nylig fik jeg 28 stauder i hvide farver som lige pt. står og tripper for at komme i jorden og det gør også de tulipanløg som Flemming har taget med hjem til mig fra England. Men jeg må lige vente lidt for skyggebedet skal udvides så der bliver plads og i første omgang har Flemming (tak skat!) gravet en gammel kirsebærstub op som stod og skabte ravage i græsplænen. Nu er der et stort hul som græstørvene kan hældes i og så skal der hentes muld og fræses – så mon ikke det bliver klar til næste weekend?

– og så skal der jo også høstes frø – og det er tid til løglægning………
Og for det ikke skal være løgn presser lysten til håndarbejde på også så her inde i varmen klippes og stryges – i første omgang der det blevet til en julekalender med 25(!) lommer – og selvom dette er en haveblog så får I alligevel et kik med her:
Hvis du har lyst til at se flere af mine håndarbejder så findes de her

5 Comments

 • Pondside

  Good morning, Lisbeth. What a lot of work it must have been to dig out that big, old stump! The Great Dane and I worked in the garden all day yesterday, moving plants, weeding, mowing and cleaning up. Today my hands are very sore! Next, we will plant tulip bulbs and yet more daffodil bulbs, the latter in the woods, where they will be like sunbeams in the spring.
  I enjoyed looking at your other blog – thank you for putting up the link! Do you remember, from my email, that I am also making an advent calendar? Imagine my surprise when I went to the website on the selvage, to find that it is from Herning – a town in which we have several family members.

 • Hyacinth Bucket

  Blæser det slet ikke over hos dig…?
  Her oppe stormer det, et hyldetræ og et mirabelle-træ har væltet og i nat regnet det også.
  Absolut ikke nogen god weekend til udearbejde.
  Men så har hundene blevet badet og det er et stort stykke arbejde kan jeg love dig…puha…
  6 store hunde og 1 midt imellem, men de trængte!
  Det er ellers noget af et arbejde der venter dig, med alle de staudere. Men det lyder som om din Flemming er en god hjælper..:-o)
  Hvor er den flot din kalender, virkelig flot.
  Nu må jeg jo ind og kikke på dine håndarbejder.:)

  Fortsat god Søndag.
  Knuz fra Lisbeth

 • Countryliv

  Hyacinth: jo det har blæst ret meget her også, dog ikke så voldsomt som hos dig – der er ihvertfald ikke væltet noget. Ja det er dejligt jeg har Flemming og efter en hård uge i England trængte han til at afreagere lidt så det passede perfekt med den stub der skulle op:)
  Lone: forhåbentlig skal det være en fornøjelse – og jeg når også kun at sy lidt i weekenderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *