Farver i haven

Takket være det tørre milde vejr er stauder og sommerblomster stadig flotte og haven er virkelig farverig nu hvor løvet bidrager med sine efterårsfarver.
Jeg synes at vi skal en tur rundt om bedene i min baghave – sådan ser her ud lige nu

Det runde staudebed og det hvid-gule bed i baggrunden set fra min nye yndlingsvinkel. 
– på vej rundt om bedet.
– igen det runde staudebed fra en anden vinkel.

– et kik i den modsatte retning.

Her er det hvid-, gul-, grønne bed.

– og igen i den anden retning.
Jeg har endelig fået “hul” på ideerne vedrørende hjørnet, hvor jeg havde de røde rhododendron. Jeg er ved at skabe et bed som er inspireret af Anne Rolsted. Jeg har nævnt det før, men først nu har jeg fået planterne på plads i hovedet og de planter som jeg har på nuværende tidspunkt er plantet. Bedet er ikke færdigt, men jeg er allerede så glad for de forskellige bladfarver der blander sig med hinanden.

Især hjertetræet er smukt, synes jeg.
Sølvlys begynder at blomstre
Løvet i forskellige farver er flot nu – bemærk min nye vingede benved som “brænder” lige nu. Jeg har først for nylig fundet ud af at den også bliver kaldt Burning Bush på engelsk.

12 Comments

 • Frk. Anemone

  Der er virkelig meget flot i din have lige nu, Lisbeth 🙂 Måske er vi begunstiget af en "forlænget" sommer samtidig med efterårsfarverne – i hvert fald gløder det hele nu og jeg er meget betaget af dit smukke hjertetræ og "burning bush". Det ser kanongodt ud:)

 • Madame

  Jeg er dybt imponeret over, at du har så mange blomster stadigvæk – hvor er det dog smukt! Og også de fine høstfarver på dit hjertetræ (tror jeg, det er).

 • Høneballehaven

  Ja der er så skønt derude nu, det er der også i dine bede, de ser flotte ud. Hjertetræet er vel nok smukt, jeg har to, det ene har smidt bladene, og det andet står inde i skoven og ses ikke rigtigt.

 • Min Grønne Verden

  Hej Lisbeth
  Hvor ser der fantastisk ud hos dig – sikke en stemning du har fanget på specielt det første billede du viser, man får helt lyst til at gå ned og sætte sig på bænken for enden, for bare at betragte sceneriet.
  God aften
  Mange hilsner
  Anita

 • idehaven

  Hejsa.
  Sikke et flor du har endnu. Det kan man da kalde for en sensommerhave. Og det er jo bare så skønt og livsbekræftende at gå ud i haven i disse dage med det lune vejr, duftene og nyde i fulde drag.
  Skønne billeder.
  Tak for kigget.

 • Katinka Raabymagle

  Dejlig tur rundt i din efterårshave. Tak for den:0)! Skønt der stadig er blomstrende øjeblikke derude og sammen med farverne og den begyndende skrøbelighed som efteråret giver haven, synes jeg det er meget poetiske billeder.
  Skøn dag fra Katinka

 • Jette

  Hej Lisbeth.Utrolige smukke efterårsbilleder fra din have.Synes dit hjørne med hjertetræet er blevet rigtig t fint
  .Men er stadig betaget ad dit runde bed……det er bare så smukt.
  Og kan se at du også laver trædestier i dine bede…..det ser rigtig godt ud.
  Rigtig god weekend knus Jette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *