Det var den ferie

11 dages ferie i april kan på det kraftigste anbefales, hvis man er havegal. Jeg har nået så mange ting i huset, haven og drivhuset og også haft tid til hyggelige stunder med familien og veninder.
Efterhånden begynder blomsterfloret også i haven her – noget senere end hos nogle af jer andre. Nu blomstrer mine påskeliljer, anemoner og Scilla

 Påskeliljer til påske

Violer, anemoner og scilla

Blå bund
Regn og kolde dage har ikke holdt mig indendøre, jeg har højtryksspulet terrassen og vasket drivhuset og flyttet alle småspirerne ud i drivhuset. Jeg dækker med fiberdug og jeg har hængt bobleplast op for at skærme dem mod kulde og nattefrost.
 Det er virkelig ustabilt vejr og når solen skinner skal småplanterne også beskyttes af fiberdug så de ikke bliver svedne

Mit nye loppefund er denne skønne sandstens urne
Om morgenen er der is på vandet i karret.
Udsigt fra mit vindue en regnvejrsdag

18 Comments

 • Annette

  Hvor har du været flittig, og sikke en skøn sandstenurne du fundet. Jeg er igang med min sidst uges ferie og har ikke været meget i have, det tager sin tid at male døre og skabslåger, men det er dejligt når det er overstået.
  Knus
  Annette

 • Fru Friis

  Skønt med sådan en forårsferie, jeg har lige to arbejdsdage mere i denne uge, så er det min tur til ferie… hurraaaaeeee ;o) Herligt at du har nået så mange ting, så er ferien brugt på ypperste måde. Skøn, skøn urne du har fundet, der har du da været megaheldig.

 • Bente

  Ja det er er en skøn urne, du har fundet der! Sikke en herligt udsigt på en regnvejrsdag, du har!
  Dejligt med ferie så enderne kan hænge sammen! Der er jo meget der skal nås om foråret!

 • Frk. Anemone

  Dejligt med ferie i april og du har da nået en masse. Er helt vild med din sandstensurne – den er vel nok flot.

  Skønne billeder, det er ikke til at få nok af forårsblomsterne med de dejlige farver.

  Om 2 arbejdsdage har jeg en lille forlænget weekend, det glæder jeg mig til.

 • Ina

  Hvor skønt for dig, at du har fået udrettet så meget, og samtidig slappet af og nydt ferien.
  Min ferie er også lige slut. Jeg fik mest gjort det sidste, men det var også tiltrængt. Jeg er begyndt på vitaminerne 😉

  Dejlige forårsløg. Dem bliver man aldrig mæt af :-))

 • Landliggeren

  Ja, det er da bestemt et godt tidspunkt at holde ferie på. Så er der tid til lidt af det hele og ikke mindst haven.

  Mine 2 Scilla er også lige begyndt at blomstre. Nu skal de bare smide nogle frø 🙂

  God arbejdsuge
  Birgitte

 • Madame

  Det må have været dejligt med 11 dages ferie, hvor du har nået en masse i huset, haven og drivhuset – april er en god måned at holde lidt ferie! Dine violer, anemoner og scilla er et yndigt syn og også de svungne linjer i din have.

 • Hanne i haven

  Hvor ser din have fin og forårsklar ud 🙂 Det lyder som den perfekte ferie med lidt af hvert.
  Jeg er også helt vild med din sandstenskrukke, wow. Gid de ville smide sådan noget ud i mit nabolag 😉

 • Gro

  ummm sikke en dejlig krukke Lisbeth;-)Rigtig godt fund!
  Nu vil jeg også lige smutte i haven inden aftensmaden skal laves. Måske er der sket noget nyt;-)
  Knus Gro

 • Høneballehaven

  Du har godt nok været flittig i din ferie, sikke en masse du har nået, og nu begynder dit blomsterflor også, dejligt at du har kunnet nyde det her i ferien. Din have ser fin ud også på en regnvejrsdag.

 • Anne

  Du har da nået en masse. Ferie er fantastisk.
  Din have ser flot ud selv i regnvejr. Glæder mig til at se mere til dit runde bed.
  Flot sandstenskrukke – super fund.

 • Nette

  Kære fru Flittig

  Det må være en kæmpe tilfredsstillelse at få al det hårde arbejde fra hånden.
  Forstår ikke helt hvorfor tingene ikke er længere fremme på disse kanter, men det er kun nogle enkelte narcisser, der har vovet at springe ud. Mine skillaer – og alt andet – lader vente på sig. Måske der er forskel på skillaer? Lige meget. Det hele kommer jo nok på et tidspunkt. Den mælkeklokke du forærede mig i sommers er forresten ikke at finde. Jeg går og stirrer efter nogle grønne spirer, men den sover måske stadigt.

  • Countryliv

   Jeg tror mest at forskellen ligger i temperaturerne og om haven ligger højt eller lavt, jordforholdene og om planterne står i sol eller skygge. Mælkeklokken står hos mig som små rosetter og du må få nogle nye hvis de ikke dukker op.
   De slangeurt jeg fik af dig spirer flot her og jeg glæder mig så meget til at se dem i blomst.

 • Mettes Have

  Jeg har tit overvejet muligheden for simpelthen at tage orlov fra mit arbejde i april og maj….. men det går jo desværre nok ikke ;0)
  Dejligt at nå så meget i sin ferie. Vi haveelskere sidder jo sjældent ned, når vi holder ferie. Jeg har holdt en lidt forsinket påskeferie i England. DET kan også anbefales.

  Bedste hilsner fra Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *