DET NYE HUS #3 – TERRÆNDÆK

Dag 19, 17. november 2018
To og en halv uge siden opstart og nu er der støbt terrændæk, jorden fra udgravningen er bortkørt og der gøres klar til stabilgrus i indkørsel og indgang.

Den ene vej op ad indkørslen…
– og den anden. Nu kan vi virkelig fornemme indgangen op langs facaden og hvor langt der er hen til nabohækken.
Ja, undskyld mig, at jeg har så meget fokus på mit orangeri/drivhus/glashus – kært barn har mange navne og jeg ved simpelthen ikke ,hvad jeg skal kalde det, for orangeri føles så fint og drivhus ligger lige for til mig som er udlært væksthusgartner i 1978, men her skal jo hverken drives eller vækstes så vildt meget, her skal livet under glas nydes.

Det bliver så fedt at kunne gå fra hhv. soveværelse og stue ud under glas og til planteluft og derfra videre ud i haven – altså jeg savner mine morgenrunder i haven.
Herunder en lille film, hvor jeg står inde i det der bliver orangeriet og drejer lidt rundt – det skal nydes mens det er muligt – om kort tid er der vægge og rumligheden bliver tydelig.:

Nu hvor jorden er fjernet og jævnet, kan vi danne os et indtryk af arealet omkring huset. Haven bliver ikke så lille som den nogen gange har virket på mig, jeg kan sagtens se plads til alt det jeg drømmer om af blomsterbede, højbede, spejlbassin og gangstier

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *