DEN NYE HAVE #3 – DE FØRSTE PLANTEINDKØB

Uha, der skal mange planter til en have som er efter min smag – og heldigvis har jeg forståelse for det fra Flemmings side.
Nu hvor tiden hastigt nærmer sig, begynder plantenavne også at trænge sig på i mine tanker. Jeg har haft låg på de tanker, men låget begynder at løfte sig som et låg på en varm popcornsgryde og da der var Helleborusfestival hos Gartneriet Spiren sidste weekend, måtte jeg afsted for at finde flere moderplanter for min nye Påskeklokkebestand.
Vi var afsted om søndagen og det var tydeligt at der havde været gang i salget dagen før, men heldigvis var der stadig mange forskellige skønheder at vælge imellem.
Desværre var der udsolgt af en helt anden særlig plante – en Sarcococca, som jeg har haft på ønskelisten i meget lang tid.

Et dejligt udvalg af hvid, gul, spættet, sorte Helleborus
Nu står de på altanen og venter på flyttedag.
Der er langt til Skælskør, men det er spændende at udvælge sine egne særlige planter som skal danne grund for havens påskeklokker. 
Og samtidig er det dejligt at komme ud i det danske forårslandskab. 
På den sidste strækning før gartneriet passerede vi en mark, hvor en stor flok svaner havde slået sig ned og sammen med en blå himmel, var det et rigtig dejligt syn.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *