Blog fødselsdag og Giveaway


I dag er det 3 år siden jeg sendte bloggen i luften med dette lille indlæg:

Indtil da havde Countryliv levet som en 123hjemmeside i nogle år – en noget mere passiv tilværelse med forholdsvis få men søde kommentarer til mit håndarbejde- og haveliv. Navnet – fordanskningen Countryliv fandt jeg på i 2006 fordi jeg elsker den engelske og amerikanske Country Living stil. 


Country Living handler ikke om at man bor på landet, det dækker mere over en stil.

Blogning om mit haveliv har givet mig et netværk af interessefæller som jeg aldrig før havde oplevet. Her kan begejstringen folde sig ud dagligt og her oplever jeg også en omsorg for hinandens ve og vel – det er helt fantastisk. I min egenskab som uddannet gartner har jeg selvfølgelig haft kolleger som jeg delte interessen med, men med bloggen åbnede sig en hel verden for mig. Jeg har fået blogvenner i Danmark, Canada, Norge og Sverige og selvom vi ikke alle har mødt hinanden IRL så jeg er dybt taknemmelig for de venskaber som er opstået herigennem. 


MEN, MEN, MEN – nu til det spændende…………

Jeg har tænkt og grublet over hvordan jeg skulle fejre min blogfødselsdag og hvilken smagfuld ting jeg skulle udlodde som

FØDSELSDAGS GIVEAWAYi mit hovede rumstereforskellige ideer – tæpper, puder, bøger……… rigtig mange tøseting
indtil en ide poppede frem: 

Jeg har haft besøg af Marianne fra HAVEFOLKET for at medvirke i en lille artikel om hvordan jeg sliber min beskærersaks. Jeg fik at vide at artiklen udkommer idag og derfor:


Ta-daaaaaa…….Har du lyst til at eje denne spritfine slibesten?
Den har en grov og en fin side og er lige til at have i lommen.
(Dette er ikke en sponsorgave – jeg har købt og betalt den)
For at deltage skal du være fast læser af Countryliv – du kan melde dig ude i højre side
og under dette indlæg skal du venligst lægge en kommentar.
Sidste frist er
Onsdag d. 3. april
Der vil være 2 sidegevinster af den slags som kan lægges i jord for at blomstre hele sommeren.
Jeg håber at I vil fejre Countrylivs fødselsdag?
Jeg fejrer den selv med 2 gaver:
dette minidrivhus købt igår i et stort varehus som vi alle taler om
Billedet er lånt hos Claus Dalby her

39 Comments

 • Madame

  Et stort tillykke med din blogs 3-års fødselsdag! Det er dejligt med al den inspiration, du deler rundhåndet ud af – her i blogland lærer man mange søde mennesker at kende. Hvor er det et smuk minidrivhus, du har købt, og tak for linket til Trädgårdstoppen, som jeg slet ikke kender.

 • Nette

  Kære Lisbeth

  TILLYKKE! TILLLYKKE! TILLYKKE!

  Den slibesten BEHØVER jeg. Desuden har jeg brug for at vide, hvordan jeg skal slibe mit værktøj, så jeg vil se frem til at læse, hvordan jeg skal bære mig ad. Tør ikke give min Felco og grensaks til min havehjælper af skræk for, at han ikke ved, hvordan det skal gøres. Han kan slibe min damespade, kan han.

  Da jeg i går var på vej til den dersens forretning for at købe ……. ja gæt en gang ….. KRUKKER, var jeg lige ved at ringe til dig. Faktisk vil du kunne se et ubesvaret opkald fra mig. For jeg tænkte, at det var lang tid siden, og jeg havde brug for en til at holde mig i ørerne.

  Jeg har selv foræret mig samme dejlige minidrivhus og må erkende, at jeg var positivt overrasket over, HVOR stort det er.

  Tillykke med jubilæet. Godt du kom i gang. For du har mange nyttige og smukke ting at dele ud af.

 • Pondside

  Dear Lisbeth – Congratulations on three years of wonderful, interesting blogs. I am always happy when you have posted – a lovely surprise on my computer early in the morning, over here in the Pacific Northwest. I study each post – your garden is so different from mine and has many elements that I would love to incorporate, given more sunshine and less forest!
  Please do not enter me in the draw, as it is so very expensive to mail anything this far. I consider that I am a winner with just the IDEA of going out to find such a grindstone (brilliant, and I know where I will find one!) and with the wonderful video which I will save until I get home from work at the end of the day.
  I wish you continued inspiration in your garden!

 • CuginaK

  Stort tillykke med din blogs fødselsdag, heldigvis er 3 år jo ingen alder, så vi har forhåbentlig glæde af dig – og den – længe endnu. Jeg sætter stor pris på jer begge. Jeg må hellere læse slibe vejledningen grundigt. Felco saksen her hjemme er gemt væk et sted, som jeg ikke må vide. Og jeg har faktisk også lidt forbud mod at klippe i andet end sommerblomsterne med mine små sakse. Men første kunne jo være at vise at jeg selv kan holde dem skarpe.

  Ønsker dig en dig påske, kh Anne Mette

 • Marianne

  Kære Lisbeth
  Det var velnok hyggeligt lige at stikke hovederne sammen igen nu, hvor det er så lang tid siden, vi har sest hinanden IRL. OG så når vi oven i købet bor 3 minutter fra hinanden. 🙂

  Tak for din demo, jeg vil selv give mig i kast med mine redskaber – for du står for mig som et pragteksempel på én, der netop kan have sine gode kvalitetsting i LAAAAANG tid, og have glæde af dem ved simpel interesse og vedligeholdelse.

  OG tillykke med din blogfødselsdag. Utroligt at al den tid allerede er gået, siden "vores blogbørn" kom til verden. Jeg har da vist også selv fødselsdag i Den Helbredende Have, det skal jeg da lige have tjekket op på.

  En slibesten – uh ja, det var noget af det, jeg godt kunne bruge … nu. Særligt sådan en kvalitets-én, med forskellig hårdhed på to sider.

  Du ønskes en skøn påskeferie!

 • Frk. Anemone

  Tillykke med din blogfødseldag. Du var en af de allerførste haveblogs jeg fulgte med i efter CD's, og jeg har nydt alle dine dejlige og kreative indlæg.

  Venskaberne, der opstår i dette univers, er ikke så ringe endda 🙂
  (på godt jysk, you know).

  Jeg glæder mig til at følge med i mange år fremover.

  God påske fra Ulla

 • Lene

  Hej Lisbeth,
  Tillykke med de 3 år. Du er jo én af de rigtigt garvede havebloggere. Tak for mange hyggelige timer, og jeg glæder mig til vores næste tur.

 • Bente

  3 år det var længe! Herligt indspark med at huske at slibe sine sakse! Jeg har en maskinsnedker i huset så han sliber ofte vores knive, sakse med videre. Vi har bare den aftale, at han lige advarer mig, når det er gjort.
  Jeg kan så godt lide, det motiv du har i din header….og jeg kan også så godt lide det område det er taget i!
  Når jeg ser indlæg fra Countryliv, popper mine små grisebasser altid op på nethinden! Dem er jeg SÅ glad for!

 • Jette

  Hej Lisbeth.Et stort tillykke fra mig med de tre år på bloggen……godt gået.
  Er glad for at jeg har mødt dig nogle gange,og har set din dejlige have.
  Skønt liie drivhus du har købt.
  Og en rigtig god påske til dig knus Jette

 • Trine

  Tillykke, tillykke med de tre år – relativt lang tid i blogland. :o)
  Dejligt at vi må være med til at fejre dig og ikke mindst at du formår at fejre dig selv. Blogverdenen er bare noget helt særligt og jeg tror vi alle nyder at færdes rundt hos hinanden.
  Fast læser har jeg været længe og jeg vil rigtig gerne vinde en slibesten, så jeg har hermed smidt et lod i puljen.
  Mange hilsner
  Trine

 • Susan Durup

  STORT tillykke med føs´dagen 🙂
  Ja – tiden går hurtigt når man er i godt selskab. Fine gaver du har givet dig selv iøvrigt… Forkæle sig selv skal man jo en gang imellem.

  Jeg vil rigtig gerne deltage i din Give away.

  Rigtig god påske.

  Mange hilsener Susan

 • Ina

  Et stort stort til lykke med dagen. Jeg er en meget fast læser af din dejlige blog. der er altid masser af viden g inspiration at hente.
  Jeg tror ikke, at jeg er fast læser via Google Friend Connect, for det bruger jeg ikke, WordPresser du ved 😉 så jeg deltager ikke i giveawayen.
  Men et til lykke skal du have fra alligevel :-))

 • Høneballehaven

  Tillykke med tre års dagen, ja du er næsten et år længere fremme end mig 🙂
  Jeg havde i øvrigt også en 123 hjemmeside, den er ingenting værd i forhold til vores blogge og det samvær vi har her. Det er et uovertruffent venskab, vi får af den vej. Jeg sløjfede også min side efter at jeg kom med i blogfællesskabet.
  Knus
  Lisbeth

 • Fru Friis

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen kære Lisbeth! Ikke nok med at du er rollemodel på sakseslibning, men du er vist også alderspræsident på bloggene, hvis man tæller hele dit blogliv med. Godt gået :o)

  Jeg vil da elske at vinde sådan en slibesten, selvfølgelig skal vi selv slibe vore sakse… når vi lige får det lært!

  Fortsæt du bare den gode stil på din skønne blog, jeg hænger på maaaange år endnu!

  Haveknus fra fru friis som nynner "Jeg sliber knive, jeg sliber sakse, jeg sliber solskin og dagligt brød…"

 • Katinka Raabymagle

  Sikke en fødselsdag (gad vide hvor meget 1 år er i blog-liv?)…STORT tillykke med den!
  Sådan en slibesten ville kunne give livet tilbage til staklerne derude, så jeg lægger hjertens gerne og med krydsede fingre (+tæer, øre, ben, arme og tænder..hm) et lod i puljen.

  Dejlig dag og skøn påske fra Katinka

  Nb. Hvis du bor få minutter fra Marianne, ja så er du jo heller ikke ret langt væk fra mig:0)

 • Frøken Solhat

  Åh du skønneste "country-kvinde"……..hjertlig tillykke med mærkedagen og hvilken fornøjelse det dog har været – og stadig er – at følge din fantastiske blog. En af de første haveblogs med en blogger der gjorde indtryk på mig og som jeg for alt i verden ikke vil undvære :0) Ikke mindst har det været en udsøgt fornøjelse at møde dig et par gange der ude i den virklige verden…..det ser jeg frem til komme til at ske mange gange mere ad åre ;0)

  Jeg vil da utrolig gerne være med i din flotte give away Lisbeth…..at kunne finde ud af at slibe min saks vil være en åbenbaring for mig…..i stedet for at købe ny når det kniber ;0)

  Fast læser er jeg da bestemt ;0)

  Kæmpe knus og hip med flaget
  Dorthe

 • Annette Bendtsen

  Søde Lisbeth tillykke med 3 år på bloggen det har været hyggeligt af følge din blog og have mødt dig i virkeligheden. forhåbentlig mødes vi igen engang ;0)
  Jeg må se at få læst om hvordan man sliber sine sakse, for jeg køber også altid nye hele tiden.
  Knus
  Annette

 • Gro

  Kære Lisbeth
  Tillykke med fødselsdagen 🙂 Hvem andre end dig kan sådan noget med en slibesten 😉 Måske kan man nu selv blive så heldig at lære kunsten af dig!
  Rigtig god påske!
  Knus Gro

 • Berit fra Irishaven

  Tillykke med 3 års dagen for bloggen. Jeg kan jo kun erklære mig enig i at det er fantastisk at få så mange havevenner via vores haveblogs.
  Slibning af havesakse vil være en ny disciplin for mig – det må da prøves :o)

 • TANTE GRØN

  Kære Lisbeth.

  Stort tillykke med 3 års fødselsdagen. De første 3 haveblogs i mit liv var din, Jesper 9haves og Claus Dalbys:o) Dengang var haveblogs jo næsten et pionerarbejde. Nu skal jeg da lige love for, at der er kommet grøde i havebloggeriet:o)

  Pst pst…har også foræret migselv et minidrivhus fra den der kæmpestore butik i påskegave:o) "Trædgårdstoppen" er bare toppen. Gid alle de udsendelser kunne købes på dvd.

  Påskeknus fra en stor nyder af din dejlige blog

 • Landliggeren

  Altså jeg har jo tre forskellige blogger konti. Hvis nu jeg melder alle tre som faste læsere, så har jeg vel tre lodder…..;-)Nej, spøg til side (- men jeg kom altså til at melde endnu en til ved en fejl :-)) Egentlig vil jeg bare ønske dig stort tillykke med 3 års fødselsdagen. Jeg er så glad for, at jeg har lært dig at kende og det er en stor gave i sig selv.

  Fortsat god påske
  Birgitte

 • Janne

  Hej Lisbeth,
  Hjertelig tillykke med 3-årsdagen. Jeg har været fast læser længe, men håber da at jeg er med i konkurrencen selv om jeg ikke er ny.
  God påske!

  Janne

 • Vibe

  Tillykke med fødselsdagen, 3 år går hurtigt når man hygger sig. Har altid været glad for at følge din blog og håber du fortsætter længe endnu.

 • Malene, Lad Romantikken Blomstre

  Kære Lisbeth.
  Hjerteligt tillykke med din blogfødselsdag.
  Sikke en lækker give away. Mine sakse er altid sløve, så jeg ville blive glad for at vinde.
  Jeg kan rigtig godt li' din countrystil. Det er hyggeligt og der er masser af blomstrende ting at se på, så det er lige sagen:-)
  Her i det nordligste Sønderjylland, skinner solen fra en skyfri himmel i dag, og jeg håber det bliver rigtig forår nu.
  Det skrider fremad med, at få revet udestuen ned og brudt gulvet op derude. Jacob har rigtig travlt. Jeg kan desværre ikke selv hjælpe spor endnu. I dag er det dog 4. dag jeg humper rundt helt uden krykker. En uskøn gang, med det går da fremad. Jeg satser på, at jeg kan komme ned på knæ – og komme op igen, når jorden er tjenlig nok til lugearbejde.
  I mellemtiden har jeg gang i en hel masse frøformering i et køligt værelse, og det pibler frem med små spirer og det gror og gror:-)
  Når haven ikke længere er iset eller mudret, skal vi (læs venner og familie) flytte legehuset, så Jacob kan komme til at samle mit nye drivhus. Det blev et meget lille drivhus, fordi vi har så meget vi skal bruge penge på til huset. Så jeg er glad for, at vi kunne blive enige om et lille drivhus til mig alligevel. Så kan jeg fortsat så og prikle hvert forår og om sommeren kan jeg sidde derude og drikke te imens det blæser udenfor. Det bliver rigtig dejligt:-)
  Fortsat god påske, det der nu er tilbage af den.
  Venlig hilsen
  Malene

 • Gitte H

  Kære Lisbeth,
  Tillykke med de 3 år + 1 uge på bloggen – jeg glæder mig til at læse med fremover 🙂 Jeg vil selvfølgelig gerne deltage i din giveaway, da det er lige hvad jeg mangler.
  Kh
  Gitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *