Winter Wonderland

I fredags lå sneen tykt og frosten havde fat hele dagen. I forbindelse med det årlige julefrokost arrangement på mit arbejde var vi på en ca. 3 timers orienteringsgåtur i området nær Søndersø i Værløse. Det var koldt, men vejret var helt fantastisk. Mens vi ventede mellem 2 poster jeg tog dette foto med min mobiltelefon.
 
Da jeg tog hjemad ved midnatstid regnede det og hele lørdagen har det været tø, sneen smelter i en vældig fart og vandet er væltet ud over tagrenderne – det er ok at noget af sneen forsvinder for her lå efter nogle store dynger, men jeg håber altså at det smukke snelandskab kommer tilbage inden længe.

16 Comments

 • Hyacinth Bucket

  Det var ellers en aktiv julefrokost…:-o)
  Hvor ser det dog flot ud med de snedækkede marker.
  Det er samme slags vejr her, utrolig urolig nat med masser af bulder og brag. Og meget blæsende.
  Men i nat bliver der koldt igen, så er det om at passe på de glatte veje.
  Lidt sne må det godt komme til juleaften, nu har vi jo blevet vandt til det..:-o)
  Fortsat god weekend fra Lisbeth.

  PS.: Tak for fødseldagshilsen til Pernille, tænk min "baby" biver 37 år.

 • Lone

  Hej Lisbeth.
  Det var da et fantastisk smukt vinterbillede. Har du meldt dig til Claus Dalby's fotokonkurrence ? Det ville være fedt at vinde en rundtur i Danmarks mest "flittigt blomstrende" have.
  Ha' en skøn søndag.
  Kh Lone

 • Birgitte Sværke Pedersen

  Smukt! Selvom sneen er besværlig, så er den kønnere end de små grå klatter, der ligger tilbage efter gårsdagens tøvejr. I virkeligheden er det jo bare et spørgsmål om det rigtige tøj og så i øvrigt indrette sig efter vejret.

 • Countryliv

  Det var virkelig forfriskende med en lang tur udendørs med opgaver vedr. firmaet frem for at sidde indendørs hele eftermiddagen. Dagen sluttede med en helt fantastisk middag så stor ros til arrangørerne:))
  Jo Lone jeg deltager i CD konkurrencen, men ikke med dette billede og der er mange om biddet! men det ville da være dejligt at vinde – jeg har set haven i 2009, men der er jo virkelig sket meget siden da!

 • Madam Bæk

  Det var da en herlig kombination af en julefrokost. Vi har lige været i Sverige, hvor det også var tøvejr om lørdagen. Herefter hård frost natten til Søndag. Det gav nogle herlige motiver (som kan ses på min blog)Sne er der stadig meget af der ovre. Herhjemme er sneen næsten væk og det er i skrivende stund gråt derude. Så heller sne til mig.

  ha' en dejlig dag.

 • Pondside

  How nice to work at a firm that organizes a walk and a dinner for its staff!
  We have had a lot of rain here, but it may snow a little by Christmas, if we are lucky.
  Thank you for your kind wishes – I am still struggling with my back and unable to blog (difficult to sit for long!) but I am glad that I dropped by to read your post!

 • Torprosen

  Hej där, var inne på din blogg två ggr för att den var så fin…sedan såg jag att du varit inne på min och kommenterat så nu är det tredje gången gillt. Underbar vinterbild du tagit…visst är det en härlig tid vi har nu..Hoppas du får en fin jul! Torprosen

 • Claus Dalby

  Kære Lisbeth – tak for alle dine fine kommentarer på min blog gennem sæsonen. Det er alt for sjældent, jeg besøger din blog, men nu har jeg været lidt rundt for at læse dine mange indlæg. Flot.

  Jeg er lige en tur rundt i cyberspace for at sige tak til alle jer, der har linket til min blog i denne sæson. Tusind tak og rigtig glædelig jul.

  Julehilsner fra Claus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *