Sne i haven

Endelig fik vi sne og hvidt landskab. Lige hvad jeg trængte til. Vinteren er så lang og med tåge samt grønt og brunt landskab føltes det efterhånden deprimerende.

Jeg har ikke styr på hvor kort eller lang tid sneen bliver liggende, men jeg nyder fornemmelsen af at det har været rigtig vinter!

Duerne skutter sig i toppen af naboens birketræ

Bær i Rosa Helenae ‘Lykkefund’

Under snedyngen ligger vandkarret med bunden opad.
For en uge siden overvejede jeg at klippe stauderne ned i denne weekend, men også det er på pause nu og frøstandene er så fine med den hvide baggrund.

Sct Hansurt med snehat

Agastache

Juletræet er ikke nået længere end ud på terrassen. Toppen skal anvendes til forårs etagere som jeg har lavet flere gange – se hvordan her

Bålpladsen står på pause

Cenolophium 

Hortensia

Elefantgræs

7 Comments

 • Sussi.Sussinghurst

  Med sne på er alle haver smukke – så det kan vi glæde os over…. og så kan vi glæde os over at der vist nok sker noget neden under sneen, så når den er væk, vupti så er der masser af vintergækker og erantis – det er da noget at glæde sig til

 • Høneballehaven

  Tak for synet af sneen i jeres have, så meget har vi slet ikke fået, så jeg nyder det i din have i stedet. Det ser godt ud. Jeg synes, det er flot i haven, men jeg bryder mig ikke om det på vejene, herovre bliver der ikke saltet, så det bliver meget glat, det slap vi så for i denne omgang.

 • Frk. Anemone

  Smukke snebilleder, det er dejligt med det lys som sne automatisk giver og i dag skinner solen endda:)
  Godt at du ikke klippede dine stauder ned, de kan jo lige netop der det med snepynt.
  Fortsat god weekend.

 • Birgitte

  Hej. Det er nogle flotte billeder og jeg kan se, at I også har fået meget sne. Ja, det er ikke nemt at få lavet noget derude med frost og sne. Jeg har også nogle ting på pause!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *