Se hvor heldig jeg har været

Forleden dag kom der en kæmpe kasse med posten og indeni var denne helt fantastisk skønne Frk. Iberis dekoration, som jeg har været så heldig at vinde. 
Iben er mit store idol inden for blomsterkunst. Hendes dekorationer rummer så mange små ting og finurligheder og her er virkelig inspiration at hente. I denne her er der så mange detaljer som jeg opdager lidt efter lidt når jeg stikker næsen og øjnene helt tæt på. 
Tusind tak Iben fordi du udloddede denne dekoration så jeg kunne spille med og tak ikke mindst til den skønne og søde Dina der på underholdende vis rev mit lod op ad skålen.

Med i kassen var en ekstra pakke og spændingen var stor mens jeg rullede silkepapiret af og se nu lige 
 den yndigste rose….

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *