Nu har jeg gjort det

– altså tilmeldt mig årets havefestival. Uhhhh, jeg synes at det er grænseoverskridende at åbne haven, men hvor er jeg spændt på om der dukker nogle op til en dejlig havesnak midt på sommeren og jeg håber selvfølgelig at nogle af jer har tid og lyst til at komme forbi og sige hej.

Rigtig god weekend til jer alle.

31 Comments

 • staudecafeen

  Det bliver sikkert rigtigt hyggeligt:) Jeg har selv holdt åben have flere gange, og det er utroligt hyggeligt at gå og snakke med andre havenørder:) sidste år havde jeg ikke tid, men er også med i Havefestival i år:) så hvem ved måske vi ses:) Anne Gine

 • Skt.Helena

  Spændende! Kan godt forstå du er spændt på det.. for er ens have nu fin nok til sådan en fremvisning – eller vil folk blive skuffede.. Jeg synes, du er modig – og er sikker på at det nok skal gå godt!
  Held og lykke med det – og lad os endelig vide hvordan det går, ik'?!

 • Bente

  Spændende at modtage gæster – og hvor mange mon kommer?
  Held og lykke med det. Er det kun for medlemmer af Haveselskabet? Det er jo nærmest lige om hjørnet fra mig.

 • Frøken Solhat

  Sødeste Lisbeth …..jeg er slet ikke i tvivl om at der kommer mange gæster forbi for at se din skønne have…..hvis du boede lidt tættere på ville jeg bestemt også komme forbi…meeeeeeeen det gør du jo desværre ikke – for det der spejlbassin ville jeg mægtig gerne besigtige på nært hold ;0)

  Skønne billeder der bringer håb for tiden der kommer ;0)

  Knus Dorthe

 • Susanne

  Hvor spændende og dejligt, at du hopper ud i det, for jeg er sikker på, at vi er mange, som gerne vil se din dejlige have 🙂 Jeg vil helt sikkert også sætte kryds i kalenderen 🙂

 • Iben

  Hvor ser det dejligt ud Lisbeth, jeg er heller ikke i tvivl om at du kommer til at få en spændende dag med mange gæster. skønne skønne billeder.

  Knus

  Iben

 • Fru Friis

  Åhhh… jeg sidder her og bliver helt stresset, jeg vil også til åben have over there på øen…skal man da ligefrem til at holde en uges ferie og tage "Danmark rundt på havekik" – det kunne faktisk være rigtig hyggeligt! Nå, jeg kan altså ikke love at jeg lige kommer forbi, men jeg VIL rigig gerne :o)))

  Og ellers kan vi jo glæde os over den fotoreportage du lægger ud til jyder og andet godtfolk :o)

 • Landliggeren

  Selvfølgelig er der nogen, som vil se din have. Jeg har da aldrig været på haverundtur under Havefestivalen alene eller gået rundt i en have uden, at der kom andre besøgende :-). Og, hvis jeg ellers kan, så kigger jeg bestemt forbi!(Der er vist noget med en Roskilde Festival i den weekend)

  Ha´en god aften
  Birgitte

 • Line fra Dalgaardens Have

  Ingen tvivl om, at der kommer mange gæster og besøger din have!
  Det må være spændende at have turdet tage springet og holde åben have – godt gået 🙂
  Jeg besøger i hvert fald din have igen snart (her på bloggen :-D)
  Hej fra Line

 • Countryliv

  Kære alle nu glæder jeg mig endnu mere :O)
  Bente: det er ikke kun for medlemmer og du er meget velkommen
  Pondside, Dorthe og Fru Friis: I vil altid være velkomne på havevisit, hvis I er i nærheden af København og omegn.
  Lavendelfryd: jeg håber at du kan komme en anden gang.

 • Frøskuffen

  Ja det er sørme modigt – men på den anden side, så har du vist ikke noget at skjule. Hvor i landet holder du til ?

  Men ih, hvor får du alligevel travlt, for der skal jo ikke være et sted at sætte en finger, vel ? 😉

 • Frk. Anemone

  Det lyder rigtigt spændende, og selvfølgelig er du da spændt på hvor mange der kommer – og der skal nok komme mange 🙂 Jeg ville rigtigt gerne komme, men det bliver nok på bloggen at jeg må følge med i slagets gang på den Åben-Havedag.

  Ulla

 • Hanne i haven

  Nøj hvor er det flot og modigt gjort, stort klap på skulderen 🙂
  Jeg har tit tænkt på det, men har ikke 'turdet' endnu.
  Jeg elsker at tage rundt til åben have, så jeg skal nok dukke op, kan du tro 🙂
  Og jeg er også sikker på at alle vil elske din have.

 • Kirsten Miran

  Hej Lisbeth
  Spændende at du har meldt dig til årets havefestival. Jeg vil se efter din adresse i Haven når bladet udkommer med alle tilmeldte.
  Dejlige billeder fra Roskilde.
  De bedste hilsener
  Kirsten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *