Måske de sidste snebilleder for i år?

Ja vi ved jo ikke om vi har fået den sidste sne for i år, meget kan ske i marts måned, men man mærker tydeligt at foråret er nær selvom der var sne i weekenden. Nu er den væk, men lad os lige tage lidt snebilleder for dem har jeg ikke haft mulighed for at tage for mange af denne vinter.
Når jeg tømmer krukkerne for jord om efteråret smider jeg den bare i bunker i bedene. Disse vintergækker har altså strakt sig op igennem en høj jordbunke og de fik så også en bunke sne i hovedet forleden dag – alligevel klarer de sig. Forårsbebuderne eller vinterplanterne er godt nok robuste og lader sig byde lidt af hvert, de er imponerende.

Jeg fik aldrig båret fiberbetonskamlerne ved bålpladsen i ly for vintervejret. Heldigvis kan de klare mosten og smukke blev de med hver sin snepude.

Solen varmede lørdagen godt op og på trods af det tykke lag sne var vejret mildt. Vandet i spejlbassinet var frossent.
Status pt. her i huset er at vi er tæt på færdige med køkkenet. Weekenden er gået med små finishopgaver og den store rengøring oven på byggeroderiet. Jeg er lettet over at det er gjort, strygetøj i bunkevis er ordnet, hundene har igen været i skoven OG jeg har sået tomater. (ingen billeder derfra) – herligt med sådan en god weekend.
Jeg håber at I får en rigtig god uge.

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *