Hjemme igen

Netop hjemme efter 1 uge i Holland er det spændende at gå
runden i haven og gense det hele.
Begge sønner har passet hunde, hus og ikke mindst drivhuset
og alle mine krukker på smukkeste vis.


Krukkerne er blevet vandet selvom det har regnet


En af de meget vigtige instrukser drengene havde fået af mig, var at vedligeholde plukningen af  agurker hellere plukke for tidligt end for sent og det har de opfyldt til fulde så frugtsætningen forsætter og planterne kravler energisk op indvendig langs drivhusets rygning.


Det ser dejlig frodigt ud alle steder – Allium Sphaerocephalon har fået farve og stikker endnu sine runde knopper opad, de er slemme til at lægge sig ned.Campanula ‘Pink Dwarf’, Phlox ‘Graf zeppelin’ og Veronica

 Lathyrus Mrs. Janet Scott

I baggrunden blomstrer Louise Odier flittigt, derudover er det Rød melde, Valmuer, Løvemund og Nicotiana i det mørke bed.

Inden jeg tog på ferie havde jeg brugt et par aftener med at ”deadheade” roserne og klippe diverse Storkenæb, Lodden Løvefod, Forårsvortemælk o.m.a. mere eller mindre ned og nu er de alle på vej med nye knopper og friske grønne blade.

Alchemilla mollis på vej med friske skud.

Souveniers fra Holland – 2 rabarber drivpotter

New Dawn og en ukendt klematis har overtaget blomstringen efter pæonerne.


Alt i alt ser her dejligt og frodigt ud og med endnu 2 ugers
ferie forude kan det næppe blive bedre – hvis jeg skulle ønske mig noget vil
det sætte prikken over i-et med et par lune sommeraftner.

Turen til Holland gik til Floriaden i Venlo og til Amsterdam og jeg har masser af dejlige indtryk og ideer med hjem og det glæder jeg mig til at fortælle mere om.

Rigtig dejlig søndag til jer alle.

21 Comments

 • Madame

  Velkommen hjem! Hvor ser din have flot ud, selv om du har været på ferie – dine sønner har været dygtige. Det har regnet utrolig meget, og det er dejligt at se, at det ikke er gået ud over din blomsterpragt. Her blev bl.a. fjerbusken slået helt ned.
  Jeg glæder mig til at høre mere om dine oplevelser i Holland.

 • Jette

  Hej Lisbeth.Også velkommen hjem fra mig.Dejligt at du har 2 drenge der kan passe haven.Holland er et dejligt sted.har været et par gange i Amsterdam og har også været på studietur til div.byer for mange år siden.Dejligt at gense din dejlige have-der ser rigtigt frodigt ud.Jeg har været på Bornholm i rigtigt dejligt vejr.Men nu gælder det ukrudtet.Men pyt vejret er dejligt.rigtig god dag Jette

 • Signe

  Velkommen hjem søde Lisbeth – og skønt med sådan et par hunde-, hus- og have-sittere. Og haven ser da skøn og frodig ud 🙂
  Glæder mig til at høre mere fra Holland.
  Knus Signe

 • Lene

  Hej Lisbeth,
  Velkommen hjem. Sikke en frodighed du kom hjem til. Der er så sjovt at se den forskel der sker på kun en uge. Du er da heldig med ferieplanlægningen – for nu ser det ud til at sommeren endelig kommer – i hvert fald i en uge :).
  Jeg glæder mig til at høre mere om Holland.
  Knus

 • Karina

  Velkommen tilbage.
  Sikke et dejligt syn at vende hjem til, dine drenge fortjener da et ordentligt skulderklap.
  Jeg glæder mig til at høre om turen til Holland.
  God dag

 • Anne

  Velkommen hjem.
  Dejligt ser det ud i din have. Lige nu glædes jeg over de frø jeg fik af dig har givet det fineste planter af Kæmpe Verbena.
  Smukke blomster har du jo overalt i din fine have.

 • Pondside

  I've always found that one of the best things about a holiday in a foreign country (aside from the relaxation!) is the wealth of ideas one brings home. I always come home with a plan to change something in the house or garden – the most wonderful sort of souvenir.

 • Monica fra Koseleg

  Åh så fint du har det i hagen! Tur til Holland høres spennende ut- sikkert mye inspirasjon å hente…
  Godt med en ukes ferie hjemme i egen hage også kan jeg tenke meg- håper du får lune kvelder! Her har vi regn og storm i vente- ikke mye som minner om sommer. Jeg har også en uke igjen av ferien- håper på bedre vær slik at jeg kan nyte de siste feriedagene i hagen!
  Ønsker deg en flott ny uke!
  Mvh Monica

 • Bente

  Flot og frodigt ser det ud. Dejligt sådan at have havesitter og at komme hjem til så fin en have.
  Så bliver det spændende at se, hvad Holland kan fremvise af dejligheder.

 • Havehyrden

  Velkommen hjem Lisbeth, glæder mig til at læse om din rejse og specielt floriaden. Tænk vi var faktisk i Holland og så glemte jeg alt om Floriaden. Lå det langt fra Amsterdam. Går allerede og ærger mig.

 • Trines Hus og Hage

  Hei!

  Så skjønt i hagen din. Masse nydelige blomster og stor frodighet. Herlig! Og tenk så flott å kunne komme hjem til en hage som har fått stell mens man selv har vært på ferie! Flinke gutter du har. 🙂

  Ha ei riktig fin uke.

  Beste hilsen fra Trine

 • Mia Folkmann

  Sikke en blomsterrigdom – hvor er det godt, at du har nogen til at passe dine skønne planter, mens du er væk. Glæder mig til at høre mere om dine hollandske oplevelser… 🙂

 • Fru Friis

  Hvor ser det skønt ud i din have og dejligt at dine drenge vil passe hele menageriet. (Kan jeg ikke få én af dem afsat til min yngste datter…?? Schhhh…)

  Jeg er godt nok spændt på at høre nærmere om din tur, så vent nu ikke for længe, vel… ;o)

 • Susanne

  Sikke et skøn frodighed at komme hjem til – dejligt med kyndig hjælp fra drengene.
  Det lyder som en spændende tur til Holland og dejlige soveniers du har fået med hjem. Jeg vil glæde mig til at høre mere derfra 🙂

 • Frøken Solhat

  Velkommen hjem til din fantastiske skønne have Lisbeth. Det lyder til at have været en super skøn tur ……og sikke et par flotte souvenirs – nu er der lagt i ovnen til tidlige rababertærter næste år ….mums ;0)

  De lune sommeraftner de kommer (I hope) – det skal de – for min ferie starter når jeg kommer hjem fra arbejde i morgen ;0)

  Knus Dorthe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *