GÆSTEBLOGGER PÅ MAGASINET HAVEFOLKET

Idag søndag d. 6 september har jeg den ære at være gæsteblogger på Magasinet HAVEFOLKET.  HAVEFOLKET fylder tre år i denne måned og det fejrer de dygtige folk der driver det med en række indlæg skrevet af nordiske havebloggere.

Mit bidrag handler om, hvordan jeg giver de gamle tomatplanter tilbage til jorden efter høst, det lyder lidt religiøst, men for mig handler det om sund fornuft. 
Tip: Hvis du dyrker tomater i krukker, kan du forberede jorden til næste års planter i en stor murerspand.

Læs indlægget på HAVEFOLKET her:

Hvis du vil bestille HAVEFOLKETS fysiske magasin og læse andre haveartikler, har jeg sat link til det ude i højre side.

Har du fået lyst til at læse lidt mere om mit haveliv? 

Jeg har haft bloggen her siden marts 2010 og i dagens anledning lægger jeg link til nogle af mine gamle artikler. 

BARNDOMMENS HAVER

HAVEN FRA JEG OVERTOG DEN

STAUDEBEDE

6 Comments

  • Countryliv

   Hej Mille
   Nej det gør jeg ikke fordi jeg dyrker agurker i plantesæk over en kapilærkasse. Man kan godt kompostere agurkeplanter, men jeg kan ikke holde dem med nok vand når de står i jord. De er også meget følsomme om rodhalsen og tåler ikke vand der. Mine agurkplanter får altid spindemider sidst på sommeren og så klipper jeg bladene af og smider dem ud. Sjovt nok går spindemiderne ikke over på tomatplanterne.

 • Jette

  Hej Lisbeth.Ja !! så er jeg tilbage efter en skøn tur til Nice.Og har lagt billeder derfra.
  Hvad med din Rom tur…………..ingen billeder?
  Har kommenteret inde hos havefolket ang. din tomatdyrkning.
  Sjovt at læse lidt tilbage om din have.
  God dag knus Jette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *