FARMOR OG FORÅRSBLOMSTER

Jeg vil jo rigtig gerne blogge noget oftere, men altså – flere ting driller.
Lige for tiden er min computer til reparation, så jeg har ikke adgang til mit billedredigeringsprogram.

Siden mit forrige indlæg er der sket noget MEGET stort i vores familie. Min ældste søn og hans kæreste er blevet forældre og jeg er blevet FARMOR til den allerkæreste lille dreng!

Her ligger han – vores lille Elias ved siden af sin far kun få uger gammel. Han er allerede over en måned gammel og trives i bedste velgående – og jeg trives i min farmortitel.

Som farmor har jeg fået vækket min lyst til at sy og symaskinen har været igang med flere ting til den lille purk. Sy-lysten sendte mig en tur til Vesterbrogade igår på den dejlige solskinslørdag og jeg fik en meget lang gåtur for at se på en lille butik, som jeg følger på Instagram. Så lille en butik, at man bare skriver en seddel på døren, når man holder lukket i åbningstiden…. Så på den lige så lange  tilbagetur gav jeg mig selv et par små potter martsvioler som stod ude for en  blomsterbutik og var så søde.

Disse to skal være moderplanter for violerne i min nye have – og så ikke et ord om at jeg havde virkelig mange blå martsvioler der hvor jeg boede før.
På Vesterbrogade ligger også en Føtex og fristede med påskeklokker så dejlige. Endnu engang fik jeg den tanke at de også var eminente at starte min nye påskeklokkesamling med. 69 kr. pr. potte – ja det er billigt i min verden her i Københavns omegn.

Som I ved er der rivende gang i byggeriet i Gørløse og det skriver jeg om på min anden blog – https://countrylivshus.blogspot.com
Rigtig god søndag til jer alle!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *