En solsikkemark i baghaven

Jeg elsker at kunne klippe buketter af egen avl og deriblandt store buketter med solsikker. Så da jeg var i byggemarkedet røg der lige en pose af fuglenes solsikkefrø ned i kurven – af dem kan man lave sin egen franske solsikkemark og det kan stækt anbefales. Jeg kaster med rund hånd ½ kg (eller mere) solsikkefrø i et hjørne af urtehaven – ligesom når jeg spreder græsfrø eller gødning – ingen lige rækker og der skal være rigeligt med frø for duerne er jo vilde med dem.
Solsikker af disse frø bliver meget varierende både i højde og i hovedstørrelse og kan ikke erstatte de forædlede sorter, men de er meget charmerende og der er rigeligt både til huset og til haven.

Jeg er klar og det er duerne garanteret også!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *