En kold morgen

Jeg bliver så glad, når jeg kikker ud og ser frost! November kan være så grå, våd og råkold at hvert eneste lyst øjeblik skal nydes.
I morges var det så fint og jeg tog kameraet med på morgenrunde.

Udsigt fra køkkenvinduet til cykelskurets tag.

Udsigt fra stuevinduet til toppen af pergolaen – hyben på Arvensis Splendens

Udsigt fra stuevinduet til toppen af pergolaen – de sidste knopper i Awakening

Fennikel 
Rønnebær

En blomst som jeg helt så bort fra i mit forrige indlæg – hedera blomster

Bladene i gul blærespirea hænger på trods flere frostnætter

Frøstand fra Klematis tangutica
Op ad dagen blev det tåget, råt, gråt og ikke mindst vådt, men vi kom ud for vi har et lille projekt som  skal ordnes inden frosten går i jorden – det hører I om i en andet indlæg.
Forsat god weekend og ha’ en god ny uge.

10 Comments

 • Fruens Flora

  Hei Lisbeth. Litt frost og det kan gi mange fine motiver. Er ikke glad i frost og snø. Med kaldt vær fungerer jeg enda mindre. Spennende å se for et prosjekt du holder på med. God uke til deg.
  Hanne-Lise.

  • Countryliv

   Det er ikke godt når helbredet skranter og det er forståeligt at du ikke er glad i frost og sne. Jeg er total egoistisk når jeg ønsker frost og sne, fordi jeg synes at den mørke tid er så lang.
   Mit projekt er af ren praktisk foranstaltning, meeen jeg glæder mig til at vise det alligevel 🙂

  • Countryliv

   Det er fantastisk som dine roser klarer frosten, her er det som om alt går i råd fordi luftfugtigheden er så høj.
   Ja det regner også her – intet nyt omkring det – jeg tror alligevel jeg går ud, jeg er i underskud hvad angår frisk luft selvom jeg jævnligt lufter hunde i hverdagene, jeg ved ikke hvorfor det føles sådan for tiden,måske er jeg mere i underskud af dagslys….

 • Nana

  Det er smukke motiver du viser. Frost er pænt, og jeg holder også af lyset som ofte følger med. Men kulde bryder jeg mig ikke om … Ærgerligt at frostvejr også er koldt vejr 😉
  God søndag til jer!
  Kh Nana

  • Countryliv

   Ja, du har ret i at det er ærgerligt at frost også er koldt 😉 Ikke desto mindre synes jeg at det ofte føles mere koldt når våd novembertåge ligger rundt om kroppen frem for en klar frostdag, men selvfølgelig har vi det forskelligt.
   Det var den søndag, som det dog kan gå stærkt 🙂

 • Elna Slot

  Hederas blomster er både kønne og holdbare, og det såvel i haven som i en buket. Og så er der jo ikke så mange buske, der blomstrer på denne årstid, derfor skønner man vel ekstra på dem.

  Hilsen Elna

 • Haveliv i nr. 16

  Jeg er helt enig. Jeg foretrækker også frost og klart vejr frem for tåge og regn. Lørdag var her den skønneste dag med morgenfrost, sol og blå himmel. Så dejligt og jeg var endelig i haven. Der var lige fire lindetræer der skulle i jorden :-). God mandag til dig. Mange hilsner Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *