DIY et juletræ

Blandt mine juledekorationer kan man altid finde hjemmelavede træer af en slags. Dette her er simpelt og kræver ikke dyre materialer. 
I haven snuppede jeg en af mine støttepinde i jern og i Smørmosen som ligger i mit nabolag fandt jeg en posefuld grene som er dækket af lav. For god ordens skyld nævner jeg lige at grenene stammer fra et fældet træ.

Først sorterede jeg grenene nogenlunde efter længde 
Derefter har jeg bundet grenene på støttepinden skiftevis på den ene side og den anden side, jeg har brugt almindelig ståltråd.
 
Jeg har kun rettet meget lidt i pindenes længder efterfølgende, da jeg god kan lide at det er lidt råt og “ufærdigt” og i det færdige træ nedenunder ses det også at jeg har brugt pinde som er skæve og har haft små sideskud.
Til sidst er træet stukket i ler i en krukke og overfladen pyntet med mos.
Jeg har valgt en rå cylinderformet krukke til dette træ og i mit forrige indlæg kan du se hvordan træet tager sig ud sammen med mit kalenderlys.
Hvis du har lyst til at se eksempler på mine andre juletræer lægger jeg et link til et gammelt indlæg fra 2011 HER

Ude på havebordet er der pyntet med æbler og mos som jeg fangede med kameraet en dejlig frostklar morgen.

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *