Haveskuret

For et par år siden fik jeg mit eget haveskur med plads til haveredskaber, græsslåmaskinen samt krukker og havehynder om vinteren.

Jeg var ikke vildt glad for at proppe det ind i baghaven, men under en kæmpe Ask der står i skellet ind til naboen var der alligevel så tørt at der ikke kunne vokse noget ind mod hækken såeh…… Nu er skuret malet sort så det er rimelig neutralt, desuden er der plantet Clematis Montana Rubens som skal dække det med tiden og så er der jo lige min Kolkwitzia som passer perfekt foran!

Når man kikker fra baghaven op mod haveskuret står endnu en Kolkwitzia amabilis ses herunder sammen med Rosen Louise Odier, Pæoner, Dahlia samt rød bladbede

6 Comments

 • Pondside

  I think that your garden shed is just what a garden shed should be. The black was a good choice. The Kolkwitzia is just gorgeous, and I am envious of your peonies!

 • Annette

  Kender det godt, vil gerne have et sted til alt det habengut man har til haven, men at afgive plads i haven til en sådan, er en helt anden sag. Dine Kolkwitzia er bare super flotte.

 • Frøken Solhat

  Rigtig godt med et lille diskret skur til ALT det man bare ikke kan undvære når man er i haven…..men som alligevel ikke behøver at stå fremm i det åbne hele tiden :0)

  Og tommelfingeren op på farvevalget *SMILER*

  Ha´ en fantastisk sommerdag Lisbeth

 • Countryliv

  Jamen det er netop dejligt med det skur så tæt på og jeg tror det bliver ekstra fint når Montana Rubens flyder ud over det hele:o)
  Lea jeg kom til at slette hele beskeden, men jag har din mailadresse og skriver til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *